Certificate Energetice Constanta - Audit Energetic Constanta

Audit Energetic Constanta - Certificate Energetice Constanta - Compania noastra elibereaza bune certificate si audite energetice din Constanta.

Certificate Energetice Constanta elaboreaza si elibereaza certificatul pentru cladiri, la solicitarea investitorului/proprietarului/administratorului cladirii/unitatii de cladire si este valabil 10 ani de la data eliberarii inscrisa in certificat, cu exceptia situatiei in care, pentru cladirea/unitatea de cladire la care exista certificat in valabilitate, se efectueaza lucrari de renovare majora care modifica consumurile energetice ale acesteia.

Atat auditarea cat si certificarea energetica a cladirilor se realizeaza de catre auditorii energetici pentru cladiri, atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Auditorii energetici au urmatoarele competente:

A) intocmesc si elibereaza certificatul energetic al cladirilor (Auditori de grad I si grad II);

B) intocmesc si elibereaza raportul de audit energetic, pentru cladiri, in conformitate cu reglementarile tehnice in vigoare la data efectuarii acestora (Auditori de grad I).

Program de lucru: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 si Sambata: 09:00 - 16:00

De ce sa ne alegeti pe noi?

Doarece auditul nostru energetic urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si instalatiilor dumneavoastra, din punct de vedere tehnic si economic a solutiilor de reabilitare si modernizare termica si energetica a constructiei si instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii. Echipa noastra de auditi va ofera masuri de imbunatatire a performantei energetice si eliberareaza un certificat energetic in Constanta in faza analizata. Acest certificat energetic pune in evidenta deficientele energetice al cladirii dumneavostra.

Pasii pe care dumneavoastra trebuie sa ii urmati pentru obtinerea certificatului energetic Constanta:

- Contactarea echipei nostre;

- Vizitarea obiectivului, masuratorile, preluarea de documentele;

- Prelucrearea de date, utilizand tehnica de calcul si intocmirea recomandarii pentru imbunatatirea performantei energetice cladirii;

- Inmanarea certificatului energetic ;

Beneficiile de care dumneavoastra dispuneti in urma implementarii solutiilor propuse in cadrul Certificate Energetice Constanta:

 • Stabilirea unei strategii energetice, in raport cu planificarile de dezvoltare si de crestere a productiei;
 • Recuperarea investitiilor din economiile generate;
 • Optimizarea functionarii echipamentelor/utilajelor industriale;
 • Monitorizarea si controlul proceselor energetice si tehnologice.
 • Scaderea gradului de ocupare a personalului de intretinere;
 • Cresterea sigurantei in exploatare;

Tarife Certificate Energetice Constanta:

 • Garsoniera: 150 lei
 • 2 camere: 200 lei
 • 3 camere: 220 lei
 • 4 camere: 250 lei
 • Case, vile: 250 – 300 lei
Localizare Certificate Energetice Constanta
Galerie Audit Energetic Constanta
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor