TB STUDIO S.R.L. - Arhitect Proiectant Targoviste

Arhitect Proiectant Targoviste - TB STUDIO S.R.L. - TB STUDIO S.R.L din Judetul Dambovita este format dintr-o echipa de specialisti tineri, ambitiosi si profesionisti.

Pentru echipa noastra fiecare proiect de amenajare interioara inseamna, un amestec intre imaginatie, creativitate si placere de a lucra in acest domeniu. Iar toate aceste lucruri ies in evidenta atunci cand ii prezentam clientului nostru proiectul si trecem la implementarea acestuia. Deoarece suntem o echipa de profesionisti, amenarajile noastre nu seamana absolut deloc intre ele, desi stilul nostru se poate fi recunoscut de oricine.


Activitatea de proiectare arhitectura, care este domeniul principal de activitate al societatii implica realizarea unor proiecte cu complexitate variata, de la cerinte simple , amenajari spatii comerciale, design interior apartamente si case) pana la investitii medii si mari (locuinte colective, sedii birouri, cladiri administrative,spatii productie-hale industriale, depozite).


Proiectarea asistata de calculator ne permite abordare de proiecte de diferite dimensiuni si realizarea lor in termen foarte scurt. Prezentarea de imagini 3D realiste aduc posibilitatea beneficiarilor nostri sa vizualizeze rezultatul final inca din faza de proiect.
In realizarea unui proiect specialitatile ( arhitectura, structura, instalatii) implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie sa conlucreze pentru a defini un tot unitar. Firma noastra impreuna cu colaboratorii sai asigura in acest scop proiectare pentru toate specialitatile necesare.
Si pentru ca rezultatul final, construit sa fie cel dorit in faza de proiectare oferim asistenta pe santier si prin colaboratorii nostrii executie, diverse materiale de constructie si finisaje, mobilier, tamplarie.

In cadrul echipei noastre se intocmesc proiectele de arhitectura si urbanism, iar pentru celelalte specialitati de proiectare colaboram cu birouri de proiectare specializate in:

  •  topografie si cadastru – pentru intocmirea ridicarilor topografice si a avizelor OCPI;
  •  geodezie – pentru intocmirea studiilor geotehnice;
  •  rezistenta – pentru intocmirea expertizelor tehnice de rezistenta si a proiectelor de structura de rezistenta;
  •  lucrari rutiere – atat pentru lucrari in interiorul incintei cat si pentru lucrari pe domeniul public, racorduri rutiere si intocmirea documentatiilor pentru obtinerea avizelor comisiei de circulatiei si al politiei rutiere;
  •  instalatii – pentru intocmirea proiectelor de instalatii: electrice, sanitare, termice, ventilatii, de stingere a incendiilor, gaz, edilitare;
  •  proiectare PSI – pentru intocmirea expertizelor PSI si a scenariilor de securitate la incendiu, necesare pentru obtinerea avizului PSI;
  •  verificatori MLPTL – pentru toate cerintele;
Galerie Arhitect Proiectant Targoviste