ADIM -Birou de Arhitectura - Arhitect Proiectant Suceava

Arhitect Proiectant Suceava - ADIM -Birou de Arhitectura - Biroul de arhitectura ADIM din Judetul Suceava este o societate cu o vasta experienta in domeniu.

ADIM reprezinta un birou de arhitectura din judetul Suceava dedicat designului durabil si dezvoltarii inteligente in baza noilor tehnologii si principiilor arhitecturii stravechi, propunand atat solutii clasice, traditionale, dar si tehnologie contemporana, adaptata cerintelor de piata.Firma noastra are ca principala misiune viziunea si potentialul acestei societati aflata in slujba clientilor, a comunitatii si a echipei care o alcatuieste.

Echipa biroului nostru de arhitectura este in cautarea de noi tehnologii si materiale de constructii, pentru a putea fi mereu in pas cu schimbarile ce se produc la nivel global, astfel incat sa putem raspunde solicitarilor clientilor nostri, intr-un mod eficient, viabil si fezabil, incercand in acelasi timp sa propunem solutii arhitecturale creative, inedite si surprinzatoare, care sa se potriveasca in peisajul urbanistic, si sa valorifice la maximum suprafata de teren pe care o are la dispozitie clientul.

Servicii de arhitectura 

Arhitectii din echipa ADIM, furnizeaza servicii de proiectare si consultanta pentru o gama foarte larga de proiecte (rezidentiale, publice, industriale, sportive, de agrement, turistice, etc.). 

Servicii de design interior 

Designul interior reprezinta unul dintre seriviciile noastre de baza. Echipa noastra de arhitecti ofera solutii integrate pentru realizarea fiecarui proiect de acest gen.

Servicii de urbanism 

Oferim servicii si suport in realizarea proiectelor si documentatiilor de urbanism de tip P.U.G., P.U.Z., P.U.D. conforme R.U.R., dar si in realizarea documentatiilor necesare obtinerii avizelor.

La baza firmei noastre respectam urmatoarele principii:

  • Calitate arhitecturala si tehnica
  • Flexibilitate in raport cu clientul
  • Operativitate
  • Alocare inteligenta a resurselor.

Experienta si talentul arhitectilor firmei noastre asigura calitatea proiectelor elaborate de noi.

Firma de arhitectura, ADIM, isi conduce activitatea dupa un sistem de management al calitatii certificat SR-EN-ISO 9001 si sisteme de management de mediu ISO 14001

Localizare ADIM -Birou de Arhitectura
Galerie Arhitect Proiectant Suceava