NICULESCU SOFIAN - Birou Arhitectura - Arhitect Proiectant Giurgiu

Arhitect Proiectant Giurgiu - NICULESCU SOFIAN - Birou Arhitectura - Impreuna cu biroul de arhitectura NICULESCU SOFIAN puteti realiza lucruri marete atunci cand toate deciziile relevante de design sunt integrate intr-un singur concept si implementate de o echipa foarte bine organizata.

Birou arhitectura GiurgiuSediul nostru ofera servicii de proiectare, arhitectura si nu in ultimul rand, urbanism.De asemenea se ocupa  şi de pregătirea documentaţiei necesare obţinerii tuturor avizelor ce permit începerea construcţiei.

Fiecare proiect, ne ofera posibilitatea de a implementa o varietate de idei privind designul si viziunea arhitecturala, care contribuie la crearea unui spatiu elegant, rafinat si functional, orice proiect realizat fiind unic, modern, care indeplineste si depaseste asteptarile clientilor nostri.

Serviciile oferite de catre echipa noastra :

  •  Intocmire Tema proiectare pe baza cerintelor clientului;
  •  Ilustrare de Tema;
  •  Anteproiect (studiu de fezabilitate si prefezabilitate);
  •  Documentatia pentru obtinerea Certificatului de urbanism si a Avizelor cerute prin CU;
  •  Documentatia tehnica necesara pentru obtinerea Autorizatiei de Construire;
  •  Intocmire Proiect tehnic si Caiete de sarcini pentru Specialitatea Arhitectura;
  •  Proiectare pentru Amenajari exterioare inclusiv Studii si solutii pentru zone de recreere, amenajari de alei, dalaje, terase, mobilare exterioara si de gradina;
  •  Studii de volumetrie, Studii de fatada, Studii propuneri amenajari interioare inclusiv pentru pentru proiectele intocmite de alte firme de arhitectura;

Biroul de arhitectura ofera si servicii de consultanta : 

Societatea noastra te consiliaza atunci cand ai nevoie, de la cumpararea unui imobil sau teren, la solutionarea unor probleme de constructie. Mai simplu spus, daca vrei sa cumperi un teren, o casa sau un apartament, ar trebui sa stii exact pe ce dai banii. Membrii echipei noastre te  insoteste la fata locului si face un raport din care vei afla tot ce trebuie sa stii: ce poti construi pe acel teren, daca acea casa e o investitie buna, ce probleme ar putea sa apara in timp.

Iti oferim si consultanta de design atunci cand ai nevoie. Iti spunem ce ai de facut, cat te va costa proiectul tau si de unde cumperi materialele de care ai nevoie. Te ghidam pentru ca rezultatul sa fie pe masura dorintelor tale.

Galerie Arhitect Proiectant Giurgiu