Smart Facility - Proiectant Sector 1 - Arhitect Proiectant Bucuresti Sector 1

Arhitect Proiectant Bucuresti Sector 1 - Smart Facility - Proiectant Sector 1 - Smart Facility va ofera servicii de proiectare constructii si instalatii in Bucuresti si Ilfov.

proiectant Bucuresti

 

Smart Facility va ofera servicii de proiectare constructii si instalatii in Bucuresti.

Echipa noastra are ca obiectiv principal proiectarea de arhitectura si transpunerea acesteia intr-un spatiu real, in vederea crearii unei simbioze intre arta arhitecturala si mediul inconjurator prin armonizarea lor intr-un tot unitar tinand cont de echilibrul functional-tehnic-estetic.

Proiectarea asistata de calculator ne permite abordare de proiecte de diferite dimensiuni si realizarea lor in termen foarte scurt. Prezentarea de imagini 3D realiste aduc posibilitatea beneficiarilor nostri sa vizualizeze rezultatul final inca din faza de proiect.

In realizarea unui proiect specialitatile ( arhitectura, structura, instalatii) implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie sa conlucreze pentru a defini un tot unitar. Firma noastra impreuna cu colaboratorii sai asigura in acest scop proiectare pentru toate specialitatile necesare.
Si pentru ca rezultatul final, construit sa fie cel dorit in faza de proiectare oferim asistenta pe santier si prin colaboratorii nostrii executie, diverse materiale de constructie si finisaje, mobilier, tamplarie.

La baza firmei noastre respectam urmatoarele principii:

  • Calitate arhitecturala si tehnica
  • Flexibilitate in raport cu clientul
  • Operativitate
  • Alocare inteligenta a resurselor.
Localizare Smart Facility - Proiectant Sector 1
Galerie Arhitect Proiectant Bucuresti Sector 1