EVALUARI BRASOV - Evaluator Brasov

Evaluator Brasov - EVALUARI BRASOV - Va oferim servicii de evaluari imobiliare Brasov, evaluari intreprinderi Brasov, evaluari bunuri mobile Brasov, raport de evaluare Brasov.

Serviciile de evaluare si consultanta au adus si continua sa aduca beneficii clientilor, ajutandu-i la imbunatatirea performentalor afacerilor sub aspect economic, financiar si al utilizarii resurselor.

Munca de cercetare si evaluare este tintita spre calitate si reducerea costurilor, astfel incat afacerea dumneavoastra sa isi imbunatateasca performantele, sa creasca si sa conduca pe segmentul dumnevoastra de piata.

Misiunea noastra este sa devenim un partener de incredere pentru dumneavoastra. Focusul nostru principal este clientul, iar atitudinea si actiunile noastre sunt concentrate spre identificarea, intelegerea si acoperirea nevoilor acestuia.

Valorile care ne definesc sunt urmatoarele:

- Competenta – o echipa cu oameni bine pregatiti, certificati ANEVAR;

- Profesionalism – realizam rapoartele in concordanta cu standardele internationale de evaluare;

- Seriozitate – livram rapoartele la termenele stabilite, respectand standardele si cerintele legale ale clientului. 

TIPURI DE PROPRIETATI EVALUATE

Se pot intocmi pentru diferiti beneficiari (persoane fizice sau juridice,institutii private sau de stat) studii de evaluare pentru o gama larga de proprietati imobiliare precum: 

1. Orice teren( terenuri extravilane, terenuri agricole, terenuri intravilane )
2. Orice cladire sau alta constructie ridicata ori incorporata intr-un teren (locuinte in cladiri individuale apartamente in blocuri de locuinte ,vile sau case de vacanta, birouri, spatii comerciale sau de depozitare, cladiri comerciale sau industriale, constructii agricole, constructii cu destinatie speciala)
3. Orice recolta ,material lemnos,depozit mineral sau alta resursa naturala atasata terenului
4. Orice proprietate accesorie proprietatii prevazute la lit. (1)-(3),inclusiv orice septel si orice echipament utilizat in agricultura sau silvicultura
5. Orice drept de proprietate descris la lit. (1)-(4),inclusiv dreptul de folosinta sau dreptul de a obtine venit dintr-o astfel de proprietate. 

SCOPURI ALE EVALUARII

1. Vanzari - cumparari de proprietati imobiliare.Fuziuni sau schimburi de proprietati imobiliare 
In conditiile unei evolutii economice stabile, valoarea de investitie pentru proprietatile imobiliare este apropiata de valoarea de piata. In orice alte conditii, din perspectiva cumparatorului sau vanzatorului numai un specialist evaluator poate sa evidentieze atat punctele tari, cat si pe cele slabe ale unei proprietati imobiliare , venind astfel cu un suport material justificat in negocierile ce se poarta pentru schimbarea proprietarului. De altfel in alte tari, mai avansate din punct de vedere al pietei imobiliare, nimeni nu porneste demersurile de schimb, vanzare sau achizitionare ale unei proprietati imobiliare fara a apela mai intai la serviciile unui specialist evaluator. 


2.Evaluarea proprietatilor imobiliare pentru garantarea imprumuturilor 
Subiectul in evaluarea pentru credite este determinarea valorii de piata . 
Bancile acorda credite in urma unor analize de risc iar aceste credite reprezinta un procent stabilit de ofiterul de credit din valoarea de piata a proprietatii imobiliare pusa garantie.
 Este bine ca pe langa evaluatorul agreeat de banca clientul sa apeleze la serviciile unui evaluator propriu care va determina valorea de piata a proprietatii imobiliare, astfel incat in final clientul sa poata purta o negociere argumentata cu evaluatorul bancii si cu ofiterul de credit.

3.Evaluarea proprietatilor imobiliare pentru rezolvarea litigiilor 
Justa compensare in caz de expropriere,cazuri de inselatorie dovedita a cumparatorului,evaluarea pentru pagubele prin deteriorarea proprietatii,partajari sunt cateva din situatiile in care se impune efectuarea unei evaluari.

4.Asigurari 
Subiectul in evaluare pentru asigurari este valoarea de reconstructie (costul de refacere integrala, identica, a proprietatii imobiliare dupa distrugere). Valoarea de despagubire presupune acordarea de compensatii in limita costurilor de reconstructie fara a fi preluate in aceste costuri imbunatatirile sau extinderile constructiei sau ale dotarilor.
 

Localizare EVALUARI BRASOV
Galerie Evaluator Brasov
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor