CADCONS-SERVICE S.R.L. - Cadastru Vaslui

Cadastru Vaslui - CADCONS-SERVICE S.R.L. - Compania noastra presteaza servicii de cadastru in Vaslui in conditii optime incercand sa evite implicarea excesiva a clientului in vederea obtinerii actelor necesare.

Cadastru VasluiCADCONS-SERVICE S.R.L a fost infiintata acum multi ani si reprezinta una dintre cele mai puternice firme in domeniul topografiei si cadastrului, fiind autorizata sa realizeze si sa verifice lucrari de specialitate in domeniile cadastrului clasa I, conform regulamentului aprobat prin Ordinul nr. 107/2010, emis de Ministerul Administratiei si Internelor – Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.Biroul nostru detine aparatura moderna de inalta precizie si va pune la dispozitie tehnici si tehnologii de ultima generatie in solutionarea problemelor dumneavoastra rapid si cu costuri foarte mici.

Prestarea serviciilor noastre se efctueaza in conditii optime evitand implicarea excesiva a clientului in vederea obtinerii actelor si avizelor necesare documentatiilor tehnice, iar impreuna cu colaboratorii nostri competenti si de incredere garantam inalta calitate, eficienta si rapiditate maxima in solutionarea problemelor dumneavoastra.

Serviciile oferite de catre CADCONS-SERVICE S.R.L :

- Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, terenuri;

- Dezmembrari, parcelari sau lotizari de terenuri;

- Comasari sau alipiri de terenuri sau parcele;

- Ridicari topografice pentru proiecte de parcuri eoliene si fotovoltaice;

- Ridicari topografice privind studiile arheologice;

- Ridicari topografice necesare proiectelor de infrastructura;

Preturi oferite de catre CADCONS-SERVICE S.R.L. :

- apartamente : intre 430-580 RON;

- terenuri : intre 850-950 RON;

- actualizari constructii: intre 500-600 RON;

- alipiri terenuri : intre 610-710 RON;

Localizare CADCONS-SERVICE S.R.L.
Galerie Cadastru Vaslui