GRAFIC MAP LAND - Cadastru Pitesti

Cadastru Pitesti - GRAFIC MAP LAND - Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru executarea lucrari de cadastru, topografie, geodezie, carte funciara, intabulare, trasare, plan situatie, relevee de apartamente si case, lotizari de terenuri in judetul Arges.

Cadastru Pitesti - GRAFIC MAP LAND ofera servicii profesionale pentru fiecare tip de activitate pe care o prestam. Domeniile noastre de activitate sunt: cadastru, topografie, certificat energetic in judetul Arges.

Va stam la dispozitie pentru executarea lucrari de cadastru, topografie, geodezie, carte funciara, intabulare, trasare, plan situatie, relevee de apartamente si case, lotizari de terenuri in judetul Arges.

GRAFIC MAP LAND reprezinta o societate  cu capital integral privat, formata dintr-o echipa dinamica si serioasa, cu o vasta experienta in domeniul masuratorilor geodezice, topografice cadastrale in judetul Arges si imprejurimi. Societatea a reusit sa se impuna pe piata datorita seriozitatii si experientei dobandite pentru toate tipurile de lucrari in domeniul masuratorilor terestre, dar si din prisma faptului ca dispunem de un raport calitate/pret din zona.

Firma noastra are in dotare echipamente de ultima generatie : statii totale Trimble, Leica, Sokkia, GPS-uri South si Trimble, nivela optica electronica , drona.

Solutiile oferite de compania noastra sunt simple si extrem de eficiente, in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Pentru realizarea lucrarilor sunt folosite moderne  metode de masurare si prelucrare, ceea ce asigura precizia lucrarilor de cadastru si topografie, precum si promptitudine in executie.

Calitatea lucrarilor executate de GRAFIC MAP LAND este garantata atat de personalul cu studii superioare de specialitate si cu experienta indelungata, cat si de aparatura, tehnica de calcul si moderne metode de lucru. Societatea si personalul sau sunt autorizate de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa execute lucrari in domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei.

Suntem in permanenta in cautarea modalitatilor prin care sa crestem calitatea serviciilor noastre, sa consolidam reputatia societatii si sa incurajam utilizarea serviciilor noastre.

Activitatea noastra este ghidata de urmatoarele principii:

 •   executam orice lucrare in termenul convenit cu beneficiarul;
 •   toti clientii nostri beneficiaza gratis de consultanta si recomandari specifice fiecarei solicitari;
 •   la efectuarea lucrarilor, utilizam intotodeauna aparatura si softuri performante pentru a asigura o precizie maxima a masuratorilor.

Cadastrul reprezinta un sistem unitar si obligatoriu de evidenta si inventariere sistematica a bunurilor imobile de pe teritoriul intregii tari, din puncte de vedere cantitativ, calitativ si juridic, indiferent de destinatia lor si de proprietar prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea si reprezentarea lor in registre ┼či pe harti si planuri cadastrale.

Servicii de Cadastru si Topografie

 • Prima inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara-obtinerea numarului cadastral in sistemul integrat de cadastru si carte funciara pentru teren, constructie/apartament si dependinte;
 • Inscrierea/radierea dezmembramintelor dreptului de proprietate (dreptul de servitute, superficie, uz, uzufruct, abitatie);
 • Inscrierea/radierea in/din evidentele cadastrale a unei constructii edificate pe un teren inscris in cartea funciara;
 • Intocmirea documentatiei cadastrale in vederea modificarii limitei, suprafetei, repozitionarii, actualizarea categoriei de folosinta/destintiei imobilului, actualizari de informatii tehnice cu privire la imobil (adresa, vecinatati, erori ale suprafetei parcelelor/apartamentelor componente) sau la identificarea cadastrala;
 • Documentatie cadastrala pentru alipiri/dezlipiri imobile;
 • Documentatie cadastrala pentru apartamentarea/subapartamentare/reapartamentare unei constructii-condominiu/extindere condominiu-mansardare pentru infiintarea de unitati individuale noi;
 • Reconstituirea cartii funciare;
 • Documentatii/planuri topografice necesare obtinerii autorizarii lucrarilor de construire/desfiintare;
 • Planuri de situatie, harti analogice si digitale la diferite scari, profile topografice, calcul distante, cote, unghiuri etc;
 • Trasari, tarusari, determinari coordonate/cote prin tehnica GPS.

Firma noastra va ofera urmatoarele servicii:

 • Cadastru
 • Cartografie
 • Geodezie
 • Topografie Inginereasca
 • Certificat Energetic
Localizare GRAFIC MAP LAND
Galerie Cadastru Pitesti
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor