FOGARASI BOTOND - Cadastru Covasna

Cadastru Covasna - FOGARASI BOTOND - Compania noastra ofera o multime de servicii cadastrale in Covasna, acestea avand un raport calitate-pret excelent.

Cadastru CovasnaAvand o experienta a lucrarilor de cadastru si intabulare, seriozitatea, experienta si dotarea cu aparatura performanta este principalul nostru atuu.Oferim garantie fara limita de timp a lucrarilor executate.Firma noastra efectueaza cadastre obiective care exprima realitatea din teren, dar si unitare pentru a se executa dupa intructiuni si normative unice si folosirea unui limbaj unic atat pentru utilizator cat si pentru benficiar.

Detinand echipamentele topografice moderne si performante, si cu experienta practica, inginerii nostri va garanteaza reusita unor lucrari de calitate superioara. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare, respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Prin sistemul cadastral, societatea noastra va realizeaza :

- identificarea, descrierea si inregistrarea in documentele cadastrale a imobilelor prin natura lor, masurarea si reprezentarea acestora pe harti si planuri cadastrale;

- identificarea si inregistrarea tuturor proprietarilor si a altor detinatori legali de imobile;

- furnizarea datelor necesare sistemului de impozite si taxe pentru stabilirea corecta a obligatiilor fiscale ale contribuabililor;

Servicii oferite :

- topografie, cadastru pentru apartamente, case si terenuri;

- intocmire planuri de situatie necesare obtinerii diverselor avize;

- dezmembrari si comasari de terenuri in tot Judetul;

- documentatii tehnice cadastrale pentru inscrierea drepturilor reale asupra imobilelor;

- planuri topografice de situatie in format analogic si digital;

- aviz tehnic pentru obtinerea certificatului de urbanism;

- ridicari topografice si trasari constructii, cote si limite de proprietate;

Localizare FOGARASI BOTOND
Galerie Cadastru Covasna