OFICIUL DE CADASTRU BISTRIŢA-N - Cadastru Bistrita

Cadastru Bistrita - OFICIUL DE CADASTRU BISTRIŢA-N - Compania noastra ofera o gama larga de servicii cadastrale in Bistrita, acestea avand cea mai buna calitate.

Cadastru BistritaBISTRITA-N intocmeste masuratori topo cadastrale si consultanta de specialitate in Judetul Bistrita Nasaud si in cazuri exceptionale si in zonele linitrofe. Biroul nostru de cadastru realizeaza lucrari de prima inscriere a imobilelor, terenuri intravilane si extravilane, parcelari si dezmembrari de terenuri. Realizam comasari, alipiri de terenuri sau parcele, planuri topografice de situatie atât în format digital cât si pe suport de hârtie. Efectuam ridicari topografice în scopul executarii de proiecte.

Daca ve-ti dori sa lucrari cu firma noastra ve-ti beneficia de consultanta graduita oferita de echipa noastra. Inginerii cadastriali a societatii noastre executa toate lucrarile cu promtitudine, seriozitate si cu mare atentie. Noi va oferim de masuri cu grad ridicat de acuratete, calitate si transparenta in executia lucrarilor si cont online pentru verificarea stadiului lucrarilo.

Dosarele necesare pentru prima inscriere :

- titlu de proprietate;

- declaratie autentica de acord proprietar privind diminuarea sau majoritarea suprafetei;

- proces verbal de vecinatate;

- acte notariale;

- sentinta judecatoreasca investita cu titlu executoriu;

- certificat fiscal cu valoarea de impunere;

- extras de carte funciara;

- harta de carte funciara;

- copie buletin proprietar;

Localizare OFICIUL DE CADASTRU BISTRIŢA-N
Galerie Cadastru Bistrita