STAN LUCIAN - Cadastru Bacau

Cadastru Bacau - STAN LUCIAN - Societatea noastra ofera o gama larga de servicii cadastrale in Bacau, acestea fiind de calitate superioara.

Cadastru BacauLucrarile efectuate de catre noi sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare, respectind normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Pentru realizarea lucrarilor folosim metode profesioniste de masurare si prelucrare, ceea ce asigura precizia si calitatea lucrarilor de cadastru si topografie.

Cadastrul oferit de catre societatea noastra reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrare, masurarea si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole).Acesta este foarte important pentru dumneavoastra deoarece furnizeaza date reale privitoare la bunurile imobile necesare in toate ramurile economiei. De asemenea acesta reprezinta un instrument foarte important, deoarece fuirnizeaza documentele care dau siguranta tranzactiilor care au loc pe piata bunurilor imobiliare.

Preturile oferite de catre societatea noastra :

- cadastru garsoniera : 250 RON in 15 zile;

- cadastru apartament 2 camere : 300 RON in 15 zile;

- cadastru apartament 3 camere : 350 RON in 15 zile;

- cadastru apartament 4 camere : 400 RON in 15 zile;

- cadastru terenuri fara case : 700 RON in 15 zile;

- cadastru terenuri cu care : 800 RON in 15 zile;

 

 

Localizare STAN LUCIAN
Galerie Cadastru Bacau