SICRAL S.R.L. - Audit Energetic Ramnicu Valcea

Audit Energetic Ramnicu Valcea - SICRAL S.R.L. - SICRAL S.R.L. prezinta o echipa de auditi energetici de gradul I care realizeaza audite energetice in Ramnicu Valcea.

Audit energetic ValceaPrin evaluarea perfomantelor energetice al unui imobil, echipa noastra de auditi energetici determina nivelul de protectie termina al cladirii respective si a eficientei energetice a instalatiilor de incalzire, de ventilare si de preparare a apei calde de consum.  

Societatea noastra va elaboreaza o expertiza tehnica ce presupune măsurarea suprafeţelor imobilului respectiv, controlul anvelopei clădirii si confruntarea facturilor la utilităţi. Raportul pe care il ve-ti primi este ştampilat şi semnat de către auditor si va fi depus la primărie, unde se va primi un număr de înregistrare. Eliberarea certificatului energetic se face numai către proprietarul clădirii.

Realizarea auditului termoenergetic se face prin parcurgerea a 3 etape :

1. Expertiza energetică , pentru evaluarea consumului de căldură al clădirii în condiţii normale de locuire, pe baza caracteristicilor reale ale construcţie şi instalaţiilor de încălzire şi preparare a apei calde de consum şi întocmirea raportului de expertiză ;

2. Indentificarea măsurilor de modernizare energetică şi analiza eficienţei economice a acestora;

3. Întocmirea raportului de audit energetic.

Va oferim servicii de :

  • certificare energetica;
  • expertiza termienergetica;
  • audit energetic;

 

Localizare SICRAL S.R.L.
Galerie Audit Energetic Ramnicu Valcea