Cert&Graf Fusion - Servicii De Audit Energetic - Audit Energetic Onesti

Audit Energetic Onesti - Cert&Graf Fusion - Servicii De Audit Energetic - Expertii auditori din cadrul firmei Cert&Graf Fusion beneficiaza de echipament de ultima generatie pentru efectuarea auditului pe loc in vederea eliberarii certificatului energetic in regim de urgenta - maxim 24 h!

Cert&Graf Fusion, cu o experienta vasta in domeniul in domeniu energetic, va ofera servicii de audit energetic si eliberare certificat energetic pentru apartamente si cladiri in judetele Vrancea si Bacau cu preturi minime.

Expertii auditori din cadrul firmei Cert&Graf Fusion  beneficiaza de echipament de ultima generatie pentru efectuarea auditului pe loc in vederea eliberarii certificatului energetic in regim de urgenta - maxim 24 h!

Pentru realizarea certificatelor de performanta energetica sunt necesare copii ale urmatoarelor documente:
  • Releveul apartamentului sau al casei (scara 1:100)
  • Plan de incadrare in zona (scara 1:500)
  • Anul construirii locuintei
  • O lista a imbunatatirilor efectuate (e.g. reabilitare termica, geamuri termoizolante, calorifere, centrala termica etc.)

Auditul energetic al cladirilor reprezinta procesul prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.

audit energetic Bacau

Intocmirea Raportului de Audit Energetic reprezinta un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

Servicii oferite de Cert&Graf Fusion

  • expertiză termoenergetică;
  • audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  • certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  • consultanţă energetică.

Localizare Cert&Graf Fusion - Servicii De Audit Energetic
Galerie Audit Energetic Onesti
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor