Certificat Energetic Galati - Audit Energetic Galati

Audit Energetic Galati - Certificat Energetic Galati - Certificat Energetic Galati, cu o experienta vasta in domeniul energetic, va ofera servicii de audit energetic si eliberare certificat energetic pentru apartamente si cladiri in judetul Galati.

Certificat Energetic Galati, cu o vasta experienta in domeniul energetic, va ofera servicii de audit energetic si eliberare certificat energetic pentru apartamente si cladiri in judetul Galati.

Printre companiile care isi desfasoara activitatea in acest domeniu se numara si cele care intocmesc certificate energetice. Aceste certificate au devenit obligatorii in momentul in care doresti sa vinzi sau sa inchiriezi imobilul.

PENTRU DETALII SI LISTA DE PRETURI, VA RUGAM SA ACCESATI WEBISTE-UL NOSTRU : https://www.i-certificat.ro/

Certificat Energetic Galati

Suntem aici sa te ajutam, apeleaza la noi pentru un pret mic si o calitate exceptionala. Ing. Dobrea Cristian, auditor energetic atestat si diriginte de santier cu o experienta de 10 ani in acest domeniu, te va ajuta indiferent de circumstante.

Audit Energetic

Pentru un audit energetic ieftin si realizat de un tehnician cu o experienta de aproape un deceniu in acest domeniu apeleaza cu incredere la noi.

Simplu - Ieftin - Rapid

Suntem printre primii din tara care au efectuat astfel de certificate de performanta energetica pentru apartamente si case in Sud-Estul tarii. Le lucram la un pret foarte mic si garantam calitate avand in spate o experienta de aproape 10 ani si mii de clientii multumiti .

audit energetic, expertiza termoenergetica, certificat energetic

Certificate energetice in Galati si Braila

Compania noastra este specializata in elaborarea de certificate energetice pentru Sud-Estul tarii, acolo unde avem numerosi colaboratori cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Zone importante de expertiza sunt Galati si Braila, acolo unde birourile noastre sunt situate in locatii accesibile, iar colegii nostri va pot ajuta cu promptitudine.

Ce este un certificat energetic ?

Certificatul energetic este un document scris, cu caracter informativ, ce atesta performantele energetice ale locuintei si incadreaza imobilul intr-o clasa energetica. Actul detaliaza caracteristicile constructiei si ale instalatiilor aferente (apa calda, instalatie de climatizare, incalzire, ventilatie si iluminat artificial).

Clasele energetice sunt in numar de sapte (clasa A este o eficienta din punct de vedere energetic, iar clasa G este cea cu eficienta energetica o scazuta).

Certificatul poate fi completat cu un audit energetic cu ajutorul caruia se identifica solutiile de reabilitare termica si de crestere a eficientei energetice.

Timp de eliberare

Punctualitatea este unul dintre punctele noastre forte. Desi in general timpul de eliberare este de cateva zile, am incercat si am reusit sa venim in intampinarea clientilor nostri printr-o organizare foarte buna. Acest lucru, impreuna cu folosirea unor softuri specializate, ne permite sa oferim clientilor nostri doua tipuri de produse:

– certificatul energetic rapid: se elibereaza in maxim 5 – 6 ore de la momentul primirii actelor;

– certificatul energetic ieftin: se elibereaza in maxim 2 – 3 zile de la data primirii actelor. Costul acestuia este mai mic fata de certificatul energetic rapid, insa calitatea oferita este un lucru de la care nu facem rabat.

Acte necesare

Certificatul va fi eliberat pe baza actelor care certifica anumite date tehnice.

Vom enumara mai jos lista acestora, pentru a va putea pregati din timp:

  • releveul/schita cadastrala a apartamentului sau planurile pe fiecare nivel in parte si o sectiune transversala;
  • copia dupa buletinul platitorului certificatului energetic;

Optional, ne-ar fi de ajutor:

– planul general de incadrare urbanistica/ de amplasament al imobilului in care sa fie precizate exact punctele cardinale;

– planurile arhitecturale ale fatadelor si sectiunilor: subsol, etaj curent, parter, etaj ultim, terasa ( la casele noi);

– memoriul tehnic de executie precum si cel ale instalatiei de incalzire si apa calda de consum;;

– alte detalii constructive pentru plansee si pereti;

– fisa tehnica (sau denumirea producatorului) pentru calorifere, centrala termica si termopane;

SERVICIILE NOASTRE

  • expertiza termoenergetica;
  • audit energetic pentru constructii si instalatii;
  • certificare energetica (elaborarea certificatelor de performanta energetica a cladirilor si unitatilor de cladire);
  • consultanta energetica. 
Localizare Certificat Energetic Galati
Galerie Audit Energetic Galati
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor