GENERAL CONCEPT S.R.L. - Audit Energetic Calarasi

Audit Energetic Calarasi - GENERAL CONCEPT S.R.L. - GENERAL CONCEPT S.R.L. ofera o gama completa de servicii energetice in Calarasi la preturi foarte mici.

Auditul nostru energetic al cladirilor reprezinta are ca principal obiectiv identificarea solutiilor tehnice de modernizare, energetica a anvelopei cladirii si instalatiilor aferente în vederea satisfacerii exigentelor de performanta necesare si eliberarea unui certificat energetic.

Personalul nostru de audit energetic ofera masuri de imbunatatire a performantei energetice si finalizeaza cu eliberarea unei certificat energetic in faza analizata.Certificatul energetic pune in evidenta deficientele energetice al imobilului.

Servicii oferite de catre societatea noastra :

Audit energetic

  • analiza rezultatelor obţinute prin evaluarea termică şi energetică a cladirii;
  • elaborarea raportului de audit energetic;


Pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a obtine Certificatul energetic sunt urmatorii:

Proprietarul trebuie să apeleze la un auditor energetic atestat, care are drept de semnătură și ștampilă pe certifiatul energetic. Rolul auditorului energetic este acela de a face expertiza tehnică a clădirii și de a întocmi un raport de expertiză energetică a clădirii. Raportul expertizei va fi depus la primărie, unde se va primi un număr de înregistrare. Durata de eliberarea a certificatului energetic poate dura între 4 și 5 zile în cazul unui apartament și poate ajunge și până la dou săptămâni pentru o clădire. 

 

Localizare GENERAL CONCEPT S.R.L.
Galerie Audit Energetic Calarasi