Control Survey - Audit Energetic Bucuresti Sector 4

Audit Energetic Bucuresti Sector 4 - Control Survey - Va oferim servicii de eliberare certificat energetic in Sectorul 4, Bucuresti.

Control Survey  - Audit energetic si Certificat de performanta energetica Sector 4 va ofera certificat de performanta energetica al cladirilor si urmareste declararea si afisarea performantei energetice a cladirilor, prezentata intr-o forma sintetica unitara, cu detalierea caracteristicilor constructiei si instalatiilor aferente acesteia, rezultate din expertiza termica si energetica.

Pentru ca societatea noastra sa va realizeze auditul energetic si certificatul de performanta energetica in Bucuresti Sector 4, dumneavoastra trebuie sa oferiti auditorului toate documentele necesare raportului de audit.

Principala noastra misiune este aceea de a satisface cerintele clientilor iar succesul societatii noastre depinde de cresterea calitatii si largirea gamei de servicii oferite. Echipa noastra este preocupata de asigurarea unui grad ridicat de profesionalism al oamenilor nostrii fata de care ne declaram responsabili.

Auditul si Certificat energetic al cladirilor reprezinta procesul prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.

Ce este un certificat energetic ?

Certificatul energetic este un document scris, cu caracter informativ, ce atesta performantele energetice ale locuintei si incadreaza imobilul intr-o clasa energetica. Actul detaliaza caracteristicile constructiei si ale instalatiilor aferente (apa calda, instalatie de climatizare, incalzire, ventilatie si iluminat artificial).

Clasele energetice sunt in numar de sapte (clasa A este o eficienta din punct de vedere energetic, iar clasa G este cea cu eficienta energetica o scazuta).

Certificatul poate fi completat cu un audit energetic cu ajutorul caruia se identifica solutiile de reabilitare termica si de crestere a eficientei energetice.

Viziunea echipei Control Survey:

  • facturi mai mici pentru utilitati;
  • asigurarea unui microclimat corespunzator in incinta cladirilor;
  • cladiri sigure si durabile;
  • acte de proprietate corecte;
  • proprietari multumiti

audit energetic Bucuresti sector 2

Acte necesare

Certificatul va fi eliberat pe baza actelor care certifica anumite date tehnice.

Vom enumara mai jos lista acestora, pentru a va putea pregati din timp:

  • releveul/schita cadastrala a apartamentului sau planurile pe fiecare nivel in parte si o sectiune transversala;
  • copia dupa buletinul platitorului certificatului energetic;

Optional, ne-ar fi de ajutor:

– planul general de incadrare urbanistica/ de amplasament al imobilului in care sa fie precizate exact punctele cardinale;

– planurile arhitecturale ale fatadelor si sectiunilor: subsol, etaj curent, parter, etaj ultim, terasa ( la casele noi);

– memoriul tehnic de executie precum si cel ale instalatiei de incalzire si apa calda de consum;;

– alte detalii constructive pentru plansee si pereti;

– fisa tehnica (sau denumirea producatorului) pentru calorifere, centrala termica si termopane;

Localizare Control Survey
Galerie Audit Energetic Bucuresti Sector 4
ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor