CERTIFICAT ENERGETIC BRAILA - BIROU AUDIT ENERGETIC VAD ION GHEORGHE - Audit Energetic Braila

Audit Energetic Braila - CERTIFICAT ENERGETIC BRAILA - BIROU AUDIT ENERGETIC VAD ION GHEORGHE - Certificat energetic Braila - expertii auditori din cadrul BIROULUI AUDIT ENERGETIC BRAILA VAD ION GHEORGHE beneficiaza de echipament de ultima generatie pentru efectuarea auditului pe loc in vederea eliberarii certificatului energetic in regim de urgenta - maxim 24 h!

CERTIFICAT ENERGETIC BRAILA - BIROU AUDIT ENERGETIC VAD ION GHEORGHE

CERTIFICAT ENERGETIC BRAILA - BIROU AUDIT ENERGETIC VAD ION GHEORGHE sta la dispozotia dumneavoastra cu servicii de obtinere certificat de performanta energetica pentru cladiri in Braila si urmareste declararea si afisarea performantei energetice a cladirilor, prezentata intr-o forma sintetica unitara, prin intermediul detalierii caracteristicilor constructiei si instalatiilor aferente acesteia, rezultate din expertiza termica si energetica.

In vederea realizarii auditului energetic si certificatul de performanta energetica, dumneavoastra trebuie sa  ne puneti la dispozitie toate documentele necesare raportului de audit.

Expertii auditori din cadrul BIROULUI AUDIT ENERGETIC BRAILA VAD ION GHEORGHE  beneficiaza de echipament de ultima generatie pentru efectuarea auditului pe loc in vederea eliberarii certificatului energetic in regim de urgenta - maxim 24 h!

Dispunem de flexibilitatea si resursele necesare pentru a raspunde solicitarilor clientilor din Braila, cat si din judetele limitrofe.

Auditul energetic al cladirilor este procesul prin intermediul caruia se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.

Actele necesare pentru obtinerea certificatului de performanta energetica :

 • contractul de vanzare – cumparare detinut;
 • planurile cladirii/apartamentului;
 • Fisa de cadastru OCPI;
 • orice alta informatie legata de istoricul cladirii/apartamentului;

audit energetic, expertiza termoenergetica, certificat energetic

Pasii care trebuiesc urmati pentru obtinerea auditului energetic :

 • in prima faza se vor determina consumurile reale de energie ale cladirii, in conditiile normale de functionare. Raportul de expertiza va fi intocmit pe baza acestor date;
 • pe baza rezultatelor acestei expertize, se vor stabili masurile de modernizare energetica a cladirii in totalitatea sa;
 • se va intocmi un document numit raport de audit energetic;

Servicii

 • expertiza termoenergetica;
 • audit energetic pentru constructii si instalatii;
 • certificare energetica (elaborarea certificatelor de performanta energetica a cladirilor si unitatilor de cladire);
 • consultanta energetica

audit energetic Braila

Localizare CERTIFICAT ENERGETIC BRAILA - BIROU AUDIT ENERGETIC VAD ION GHEORGHE
Galerie Audit Energetic Braila