CERTIFICAT ENERGETIC ARAD - EXPERTIZA TEHNICA SI ENERGETICA KARPATI ADALBERT - Audit Energetic Arad

Audit Energetic Arad - CERTIFICAT ENERGETIC ARAD - EXPERTIZA TEHNICA SI ENERGETICA KARPATI ADALBERT - Expertii auditori din cadrul firmei noastre din Arad beneficiaza de echipament de ultima generatie pentru efectuarea auditului pe loc in vederea eliberarii certificatului energetic.

CERTIFICAT ENERGETIC ARAD - EXPERTIZA TEHNICA SI ENERGETICA KARPATI ADALBERTCERTIFICAT ENERGETIC ARAD - EXPERTIZA TEHNICA SI ENERGETICA KARPATI ADALBERT detine o experienta vasta in domeniul energetic, oferindu-va servicii de audit energetic si eliberare certificat energetic pentru diverse tipuri de cladiri.

Expertii auditori din cadrul firmei noastre beneficiaza de echipament de ultima generatie pentru efectuarea auditului pe loc in vederea eliberarii certificatului energetic.

Audit Energetic Arad

Auditul energetic al cladirilor reprezinta procesul prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice ale analizei cladirii.

Intocmirea Raportului de Audit Energetic reprezinta un element esential al procedurii de realizare a Auditului Energetic si reprezinta o prezentare a modului in care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici energetice ale cladirii, a masurilor propuse de modernizare energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, precum si a concluziilor referitoare la masurile eficiente din punct de vedere economic.

Certificat Energetic Arad

Certificatul energetic constituie un document ce ofera informatiile si datele tehnice pe care le are imobilul dumneavoastra, ce sunt obligatorii de prezentat potentialului cumparator sau chirias.

Dupa procesarea datelor rezultate prin evaluarea detaliata a imobilului, se va stabili de catre un specialist atestat, gradul de confort si eficienta termica pe care imobilul o prezinta, astfel acesta este introdus intr-o clasa termica de la A la G.

audit energetic, expertiza termoenergetica, certificat energetic

In acest moment, pe piata imobiliara, o mare cautare o detin imobilele din clasa A, acestea avand un redus cost de intretinere pentru incalzire in conditii de utilizare normala.

Pentru realizarea certificatelor de performanta energetica sunt necesare copii ale urmatoarelor documente:

  • Releveul apartamentului sau al casei (scara 1:100)
  • Plan de incadrare in zona (scara 1:500)
  • Anul construirii locuintei
  • O lista a imbunatatirilor efectuate (e.g. reabilitare termica, geamuri termoizolante, calorifere, centrala termica etc.)

audit energetic Arad

Servicii oferite de biroul de audit energeti Karpati Adalbert:

  • expertiză termoenergetică;
  • audit energetic pentru construcţii şi instalaţii;
  • certificare energetică (elaborarea certificatelor de performanță energetică a clădirilor și unităților de clădire);
  • consultanţă energetică.
Localizare CERTIFICAT ENERGETIC ARAD - EXPERTIZA TEHNICA SI ENERGETICA KARPATI ADALBERT
Galerie Audit Energetic Arad