MODUL PROIECT S.A. - Audit Energetic Alexandria

Audit Energetic Alexandria - MODUL PROIECT S.A. - Societatea noastra elibereaza audite energetice la preturi minime in Alexandra.

Audit energetic TeleormanSocietatea noastra elaboreaza certificate energetice ieftine si intr-un timp foarte scurt, venind cu cele mai avantajoase preturi de pe piata. Pretul certificatului energetic depinde atat de tipul cladirii pentru care se realizeaza cat si de multilateralitatea lucrarilor.Doresc sa mentionez ca preturile oferite de catre MODUL PROIECT S.A., iar taxele suplimentare sunt inexistente.

Auditul nostru energetic al cladirilor reprezinta are ca principal obiectiv identificarea solutiilor tehnice de modernizare, energetica a anvelopei cladirii si instalatiilor aferente în vederea satisfacerii exigen?elor de performanta necesare si eliberarea unui certificat energetic.Societatea noastraare o echipa formata din auditi energetici care analizeaza constructiile din punct de vedere tehnic si propun solutii tehnico-financiare in vederea imbunatatirii performantei energetice al cladirii.

Preturile oferite de catre MODUL PROIECT S.A.

  • apartament 1 camera: 130 lei;
  • apartament 2 camere: 150 lei;
  • apartament 3 camere: 160 lei;
  • apartament 4 camere: 170 lei;
  • apartament 5 camere: 180 lei;

 

Localizare MODUL PROIECT S.A.
Galerie Audit Energetic Alexandria