IONIŢĂ T. ION - Audit Energetic Adjud

Audit Energetic Adjud - IONIŢĂ T. ION - Biroul nostru ofera masuratori de audit energetic in Adjud la preturi extrem de avantajoase.

Audit energetic AdjudIONITA T.ION isi asum absolut toata responsabilitatea pentru masuratorile necesare pentru a oferi un audit energetic de calitate superioara, tocmai de aceea includem in pretul nostru raspunderea pentru lucrarile si documentele livrate, acestea fiind contrasemnate exclusiv de auditori energetici de gradul I.

Societatea noastra va ofera servicii de analiza de termografie apartament-cladire.Auditii energetici ai echipei noastre va se poate obtine o analiza de calitate superioara prin intermediul termografiei certificatului energetic, din care va pot spune exact unde sunt sonele prin care se pierde majoritatea caldurii, sau unde se gasesc infiltratiile de aer, pe baza pozelor in infrarosu care au scopul evidentierii explicite a defectelor.

Auditorii nostrii au capacitatea si dreptul de a realiza audituri si certificate energetice de calitate superioara, principalele lor calitati fiind profesionalismul si seriozitatea.

Preturile certificatelor energetice :

  • apartament 1 camera: 130 lei;
  • apartament 2 camere: 150 lei;
  • apartament 3 camere: 160 lei;
  • apartament 4 camere: 170 lei;
  • apartament 5 camere: 180 lei;
Localizare IONIŢĂ T. ION
Galerie Audit Energetic Adjud