RSBA - Arhitect Proiectant Pitesti

Arhitect Proiectant Pitesti - RSBA - RSBA Arges priveste fiecare proiect primit ca fiind unic, adaptandu-se la cerintele fiecarui client.

Birou arhitectura ArgesPentru echipa noastra fiecare proiect de amenajare interioara inseamna, un amestec intre imaginatie, creativitate si placere de a lucra in acest domeniu. Iar toate aceste lucruri ies in evidenta atunci cand ii prezentam clientului nostru proiectul si trecem la implementarea acestuia.Biroul nostru de arhitectura ofera servicii de proiectare si asistenta pentru cladiri civile si industriale.Noi urmarim sa acordam o importanta deosebita implementarii si armonizarii cerintelor beneficiarilor cu solutii propuse de echipa noastra de arhitecti si proiectanti de alte specialitati, avand drept scop obtinerea unei variante optime cu un raport favorabil pret-calitate.

Servicii proiectare

Fiecare proiect este privit de către noi ca fiind unic şi în cadrul lui respectăm cu 5 direcţii principale: calitatea arhitecturală şi tehnică, flexibilitatea în soluţii arhitecturale şi constructive, adaptarea la cerinţele clientului, operativitate şi alocarea inteligentă a resurselor.

Servicii de consultanta

Consultanta cu privire la optimizarea costurilor de investitie prin alegerea corecta a sistemelor constructive, materialelor de constructie, echipamentelor de instalatii. Consultanta in alegerea unui teren, a unei constructii vechi sau a unei constructii existente. Este importantă consultarea unui arhitect în momentul în care doriţi să faceţi investiţia pentru că împreună cu acesta să luaţi cea mai bună decizie, ce va duce la scăderea unor eventuale costuri neprevăzute şi nu în ultimul rând la materializarea visului dumneavoastră.

Galerie Arhitect Proiectant Pitesti