Birou Arhitectura Ganea Dan - Arhitect Proiectant Oradea

Arhitect Proiectant Oradea - Birou Arhitectura Ganea Dan - Biroul de arhitectura Ganea Dan din Judetul Bihor satisface preferintele clientului,programul, si cerintele bugetare ale acestuia.

Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara, cu o buna pregatire in domeniu , oferind servicii complete de proiectare in constructii, design de interior, urbanism, peisagistica, management de proiect, consultanta de specialitate, de la procedurile de avizare si autorizare pana la punerea in opera, raspunzand cu profesionalism cerintelor diverselor programe arhitecturale: rezidentiale, comerciale, birouri, hoteluri, constructii industriale. Modul nostru de a imagina o viitoare locuinta confortabila, un spatiu profesional adecvat birourilor sau o amenajare peisagera plina de vitalitate, de armonie, se bazeaza pe cunostinte aprofundate ale materialelor si tehnologiilor disponibile, imbinand necesitatile noului cu o buna intelegere a contextului.

Proiectarea asistata de calculator ne permite abordare de proiecte de diferite dimensiuni si realizarea lor in termen foarte scurt. Prezentarea de imagini 3D realiste aduc posibilitatea beneficiarilor nostri sa vizualizeze rezultatul final inca din faza de proiect.
In realizarea unui proiect specialitatile ( arhitectura, structura, instalatii) implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie sa conlucreze pentru a defini un tot unitar. Firma noastra impreuna cu colaboratorii sai asigura in acest scop proiectare pentru toate specialitatile necesare.
Si pentru ca rezultatul final, construit sa fie cel dorit in faza de proiectare oferim asistenta pe santier si prin colaboratorii nostrii executie, diverse materiale de constructie si finisaje, mobilier, tamplarie.

Obtinerea autorizatiei de constructie se face in 6 pasi :

  • Alegerea amplasamentului;
  • Obtinerea certificatului de urbanism;
  • Stabilirea solutiei de arhitectura;
  • Obtinerea avizelor si acordurilor;
  • Intocmirea proiectelor de arhitectura, rezistenta si instalatii;
  • Obtinerea autorizatiei de construire;
Localizare Birou Arhitectura Ganea Dan
Galerie Arhitect Proiectant Oradea