Birou de arhitectura RAUM - Arhitect Proiectant Cluj Napoca

Arhitect Proiectant Cluj Napoca - Birou de arhitectura RAUM - Biroul nostru de arhitectura va ofera proiecte originale la cele mai bune preturi.

Biroul de proiectare și arhitectură RAUM reuneste o echipa tânara de arhitecti entuziasti si cu viziune, care doresc sa va ajute sa transformati casa visurilor sau spatiul de birouri perfect în realitate. Proiectele noastre sunt unice, la fel ca si cladirile care se ridica pe baza schitelor noastre.

Va propunem stilul neoromânesc în arhitectura, care va aduce o nota de autenticitate si distinctie locuintei dumneavoastra, dar o va face si mai valoroasa peste timp.

Proiectele unice pe care vi le oferim îmbina în mod armonios cele mai valoroase concepte arhitecturale românesti traditionale cu elemente moderne, inedite si inovatoare, materiale noi si solutii constructive avangardiste.

Oferim servicii de proiectare .

Proiectarea unei locuinte implica:

  •  Stabilirea temei de proiectare sau stabilirea obiectivului de investitii;
  •  Realizarea anteproiectului;
  •  Discutarea propunerilor si stabilirea proiectului de arhitectura final. Pe toata perioada oferim consultanta cu privire la aspectele luate in discutie astfel incat proiectul final de arhitectura sa  corespunda intru totul nevoilor dumneavoastra iar decizia finala sa o luati fara a neglija aspectele tehnice, functionale si estetice;
  •  Intocmirea documentatiei pentru obtinerea certificatului de urbanism;
  •  Intocmirea proiectului tehnic DTAC sau DTAD;

Obiectivul nostru principal îl constituie îmbinarea talentului şi experienţei noastre cu nevoile şi personalitatea clientului nostru pentru a obţine rezultate satisfăcătoare atât din punct de vedere artistic cât şi funcţional şi financiar. Dorim să oferim o nouă viziune asupra spaţiilor finisând şi completând prin conceptele şi teoria pe care o aplicăm în proiectele noastre ideile şi dorinţele individuale. Păstrăm originalitatea fiecărui proiect.

Galerie Arhitect Proiectant Cluj Napoca