FULOP SOHAN FRANCISC MARIAN - Arhitect Proiectant Buzau

Arhitect Proiectant Buzau - FULOP SOHAN FRANCISC MARIAN - FULOP SOHAN FRANCISC MARIAN se implica activ in toate etapele de proiectare, dezvoltare si realizare pentru a ne asigura ca se matrializeaza in conformitate cu asteptarile clientului.

Birou arhitectura BuzauEchipa biroului nostru de arhitectura este in cautarea de noi tehnologii si materiale de constructii, pentru a putea fi mereu in pas cu schimbarile ce se produc la nivel global, astfel incat sa putem raspunde solicitarilor clientilor nostri, intr-un mod eficient, viabil si fezabil, incercand in acelasi timp sa propunem solutii arhitecturale creative, inedite si surprinzatoare, care sa se potriveasca in peisajul urbanistic, si sa valorifice la maximum suprafata de teren pe care o are la dispozitie clientul.

Pentru echipa noastra fiecare proiect de amenajare interioara inseamna, un amestec intre imaginatie, creativitate si placere de a lucra in acest domeniu. Iar toate aceste lucruri ies in evidenta atunci cand ii prezentam clientului nostru proiectul si trecem la implementarea acestuia. Deoarece suntem o echipa de profesionisti, amenarajile noastre nu seamana absolut deloc intre ele, desi stilul nostru se poate fi recunoscut de oricine.

Proiectarea asistata de calculator ne permite abordare de proiecte de diferite dimensiuni si realizarea lor in termen foarte scurt. Prezentarea de imagini 3D realiste aduc posibilitatea beneficiarilor nostri sa vizualizeze rezultatul final inca din faza de proiect.
In realizarea unui proiect specialitatile ( arhitectura, structura, instalatii) implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie sa conlucreze pentru a defini un tot unitar. Firma noastra impreuna cu colaboratorii sai asigura in acest scop proiectare pentru toate specialitatile necesare.
Si pentru ca rezultatul final, construit sa fie cel dorit in faza de proiectare oferim asistenta pe santier si prin colaboratorii nostrii executie, diverse materiale de constructie si finisaje, mobilier, tamplarie.

Oferim servicii de proiectare şi consultanţa in urbanism si arhitectura, prin realizarea de lucrari cu functiuni diverse precum: locuinte unifamiliale sau colective, hoteluri, cladiri de birouri, industriale, de sanatate, spatii de relaxare si activitati sportive.
Cartea noastra de vizita o reprezinta insusi portofoliul de lucrari. Imaginile reprezinta proiecte realizate de echipa biroului de arhitectura, o echipa tanara si extrem de ambitioasa dornica sa imbine instrumente precum frumosul si utilul in incercarea de a atinge perfectiunea rezultatului final.

Galerie Arhitect Proiectant Buzau