Green Design Studio S.R.L - Arhitect Proiectant Baia Mare

Arhitect Proiectant Baia Mare - Green Design Studio S.R.L - Green Design Studio S.R.L va ofera numeroase servicii de calitate la preturi accesibile tuturor.

Echipa Green Design Studio numara numerosi arhitecti si un asistent managerial. Pe de o parte echipa si-a pastrat componenta constanta de-a lungul vremii (am colegi care sunt de 10 ani impreuna cu mine) dar in acelasi timp s-a imbunatatit an de an prin venirea unor colegi noi ce au completat echipa in mod fericit. Imbunatatirea continua a colectivului a fost una dintre preocuparile mele prioritare in ultimii 5 ani. Echipa actuala poate face fata oricarei provocari in domeniul proiectarii. 

Obiectivele firmei noastre sunt :

  • Satisfacerea clientului
  • Stabilirea unor noi standarde pentru calitatea proiectarii si a serviciilor prestate.
  • Imbunatatirea relatiilor dintre arhitecti si institutiile administrative.

Noi intelegem nevoia oamenilor de a avea un camin, nevoia oamenilor de a se recrea, nevoia oamenilor de a porni sau dezvolta o afacere. 

Green Design Studioeste un birou de Arhitectura ce ofera servicii complete de proiectare, de la conceptie pana la finalizarea completa a cladirii, incluzand toate fazele specifice de proiectare.

Proiectam la scari diferite, dar ne implicam si in realizarea unor produse. Prin Design aducem atmosfera unui loc, cream identitate, stil, propunem scenarii. Designul firmei noastre este condus de dialogul dintre construit si lumea inconjuratoare, respectand si acordand interes contextului extins al unui proiect . Suntem preocupati de dialogul pe care il cream prin arhitectura. Cladirile noastre stau bine la locul lor.

Galerie Arhitect Proiectant Baia Mare